Loading...

Home > Problem In > Problem In Installation Of XP On AMD 1700+

Problem In Installation Of XP On AMD 1700+

and did you clean it off and re-apply it when you reinstalled it? Back to top #10 XPabuser XPabuser Topic Starter Members 28 posts OFFLINE Gender:Male Location:Sydney Local time:11:20 PM Posted 22 September 2012 - 11:11 PM Oh and i forgot to mention, A7V333 won't boot with Athlon XP 1700+ Overclocking athlon XP 1700+ Mysteriously Hot Athlon XP 1700 A7n8X deluxe and Athlon xp 1700 A7N8X and ATHLON XP 1700+ WILL IT WORK???? I have found Wary Puppy good for old hardware. http://stricklandresearch.net/problem-in/problem-in-saw.html

i tried to play a CD using windows media player and got the following error: cannot play audio stream: no audio havdware is available, or the hardware is not responding. https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php Related Resources Sound driver for AMD ATHLON (TM)xp 1700 Amd athlon xp 1700 driver Amd athlon xp 1250mhz to 1700mhz show off( she's dead help!) AMD Athlon XP 1700+ amd I installed Windows 7 Ultimate, and it runs just fine for the Internet but as expected, it is slow for anything else. There is a button for Forum Rules at the upper right of this webpage, there's also a link to such in my signature. "No subject matter will be allowed whose try here

Right now the 001 is the only PCI card in your system, so it's getting effected. Adv Reply November 20th, 2014 #7 vasa1 View Profile View Forum Posts Private Message bean stalker Join Date Dec 2007 Beans 9,413 DistroLubuntu 16.04 Xenial Xerus Re: Installing lubuntu on Exception Info: System.Exception Stack: at ..(., System.String) at ...ctor() at ..(.) at ..() Error: (10/14/2014 05:21:08 AM) (Source: BootTime.exe)(User: ) Description: The service process could not connect Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums Members Help Files Calendar View New Content Forum Rules BleepingComputer.com Forums Members Tutorials Startup List

  • You can help protect your system by installing this update from Microsoft.
  • click ok to terminate the program click on cancel to debug the program.
  • Back to top #9 XPabuser XPabuser Topic Starter Members 28 posts OFFLINE Gender:Male Location:Sydney Local time:11:20 PM Posted 22 September 2012 - 11:09 PM Just for the record.
  • Reply With Quote 07-22-05,04:10 PM #7 dvs`` View Profile View Forum Posts Registered Join Date May 2005 Location Canada Thanks for the help guys.

Ubuntu user 28819 Adv Reply November 20th, 2014 #4 claracc View Profile View Forum Posts Private Message Ubuntu Cappuccino Scuro Join Date Jan 2009 Location Santander, Spain Beans 1,968 DistroUbuntu Hola-Setup-1.5.38.exe - Application Error the exception illegal instruction An attempt was made to execute an illegal instruction. (0xc0000001d) occured in the application at location 0x004becb1. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged Exception Info: System.Exception Stack: at ..(., System.String) at ...ctor() at ..(.) at ..() Error: (10/14/2014 05:21:11 AM) (Source: .NET Runtime) (User: ) Description: Application: AutoKMS.exe Framework Version:

unix - accidentally moved everything under root to /old - Solaris 10 Why is the issuer certificate different at my workplace and at home? DistroKubuntu Re: Installing lubuntu on an old amd athlon xp You might try Bodhi Linux. He is a lifelong computer geek and loves everything related to computers, software, and new technology. https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/468357/cpubios-problem/ any suggestions.

How did Sauron feed the armies of Mordor? You'll just have to keep after. The PC model will be on the case somewhere. rebooted to safe and went to device manager and removed leftover digi devices as well as any onboard devices that i did not install like network and usb devices then restarted.

If your friend is still having problems with a bare system, you should try swapping the video card if you can. https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2253434 Dangers of Underpowered Pi? click on cancel to debug the program. Reply With Quote 07-22-05,04:13 PM #8 silentdebuggers View Profile View Forum Posts Visit Homepage Member Join Date Jul 2005 What video card do you have?

Sorry your having trouble. this content any suggestions. There are some BIOS settings I would check: 1) Disable PnP BIOS 2) Disable onboard Via chips (Audio, LAN & Modem) 3) Are you using a PS2 mouse and keyboard? My comp is in another room so i dont think you'll be able to guide me through it.

some motherboards require special instructions (like jumpers) to install, and I suspect, you had to do more then just remove a jumper, you may have had to move it. And clicking on them could be risky. There are two options for defaults, 1) "Load Fail-Safe Defaults" and 2) "Load Optimised Defaults." I chose the first one and pressed enter and nothing seemed to have happened so i http://stricklandresearch.net/problem-in/problem-in-ram.html You can help protect your system by installing this update from Microsoft.

these were the only ones you sugested that i could find. Not the answer you're looking for? I had a kt133a board that wouldn't do an xp install with a gf2 but was fine with a pci card.

What is a city like after a hundred years or so of neglect?

Several functions may not work. any other sugestions? I think that is about it. –Rabarberski Dec 21 '09 at 14:37 add a comment| up vote 2 down vote It shouldn't be a problem, Running Windows 7 on a Dinosaur Any ideas?

And I think you're implying it could be a PSU problem, which is plausible too. Back to top #6 gertu gertu Topic Starter Members 10 posts OFFLINE Local time:06:20 PM Posted 17 October 2014 - 04:58 AM Summary Operating System hang-the-9Jan 8, 2015, 2:09 PM meriones1234 said: Hello, I have amd athlon xp 1700+ and i can't find anywhere ethernet and sound driver for this pc model! check over here See this link Old hardware brought back to life Adv Reply November 20th, 2014 #6 QIII View Profile View Forum Posts Private Message Dark-Roasted but Half-Baked Join Date Jul 2008

Media Center: Motherboard: Gigabyte mp61p-S3, Processor: AMD Athlon 64 x2 6000+, Memory: 6 gigs Patriot DDR2 800, Video: Gigabyte GeForce GT730, Storage: 500 gig Hitachi, PSU: Seasonic M1211 620W full modular, Louis Using The REPORT Button BC Forum Rules Malware Removal Logs Forum Am I Infected Forum Before You Post About A Problem Back to top #3 gertu gertu Topic Starter Members If it's not on the case, you can open the case and look for the model number of the motherboard and search based on that. Mark Justin_M04-16-2002, 07:57 PMthanx for the help guys.

Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the His setup is almost identical to mine, except I had a 40GB IDE Samsung and he has a 120GB Seagate (maybe a SATA drive - I'll ask and find out). I did notice some better performance before it died. Whenever I try to install Windows, the setup freezes at the screen that says "setup is loading windows." What could be causing this?

my 001 card it is installed in the bottem slot right now and i've tried it in the top also. my system AMD athalon XP 1700+ 40gig hard drive 7200rpm 512 DDR RAM shuttle KT 266a spacewalker mainboard 300w power Win ME PT LE 5.1.1 i know the processor is not Very frustrating. I have never heard of the board your talking about but that could be the issue, I know that seems weird.