Loading...

Home > Problem With > Problem With ATI Radeon X850XT And Gigabyte Motherboard

Problem With ATI Radeon X850XT And Gigabyte Motherboard

ATI Radeon x850 Pro No Output! We need to urge these companies to fix this problem! The capacitors on my motherboard look as good as new. 5. You can only assume that it was fixed. check over here

And it's not a PSU issue; his old 350W PSU, which everything ran off of fine, died after a fan in it died, and he replaced it with a new 420W RMA the card if you can, or take it as an opportunity to buy a new motherboard if you can't In my experience VIA chipsets are a LOT better than they b. All rights reserved. https://forums.techguy.org/threads/problem-with-ati-radeon-x850xt-and-gigabyte-motherboard-same-with-aiw-radeon-9600.729715/

So you've got a problem with hardware that is already a couple of years out of date. About us | Privacy policy | Mailing list | Mobile Register Login Login to Your Account Remember Me? Anyone have any advice, thanks. Site Changelog Community Forum Software by IP.Board Sign In Use Facebook Use Twitter Need an account?

Quote #26 Wed Mar 16, 2005 10:09 pm Taddeusz wrote:Philldoe wrote:all my mobo's use VIA and i ALWAYS use ATI vid cards and never had ANY issue what so ever. Maybe the brand and model number that I can source for. The PCI bus especially was known to be not quite to spec when compared to other chipsets. On the other hand, the R480 is ATI’s current flagship GPU, and forms the basis of the Radeon X850 Pro, Radeon X850 XT and Radeon X850 XT Platinum Edition.

He's pairing an older VIA chipset with a much newer graphics card. The UV theme may appeal to those users who have followed our previous recommendation and purchased DFI’s excellent LANPARTY nF4 SLI-DR motherboard. save that for the folding trash talk . In my first post, I meant check your connections from the power supply to the motherboard to make sure they're connected securely.

Jan 9, 2006 at 6:06 PM #5 G0Dfather New Member Joined: Dec 30, 2005 Messages: 20 (0.00/day) Thanks Received: 0 A celeron CPU isn't suited for gaming it's very very slow. Early days though! My motherboard works fine with nvidia cards.4. There was mention on VIA's site that older drivers are better for the older chipsets, and that the latest Hyperions can actually lower performance.

I even followed all the instructions on the documentation it had. have a peek at this web-site Are you looking for the solution to your computer problem? My hardware is not defective.3. In my experience VIA based boards are not the best or the fastest.

Also, every "expert" I've talked to says I should get another Gig' of RAM, is this true? check my blog Memtest 86 and prime95 run for days without a single error. Ive had some better experience with the K8M800, and K8T800 recently, I believe my laptop actually has the M, but in general, I try to steer clear of VIA their old Quote #3 Tue Mar 15, 2005 3:47 pm its probly your PSU.

  1. First of all, those screenshots almost look like the memory is bad.
  2. I have tried virtuallyu everything to fix this.
  3. Then finally decided it was memory on the ati card that went belly up.
  4. Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site.

I inspected the caps, they looked intact, no signs of leaking, no bulging. the pcchips m811u will run a good 10-20% faster with the same proc and memory. Ati AGP Card seem to be not compatible with this motherboard. this content Nvidia cards like the geforce 4mx (I have one) work fine on my motherboard.

Cars and Bikes Singapore Automobile News Money Matters Singapore Properties Newsroom Singapore Finance News Comments / Feedback « Let's have a Reader OC showdown... | To CDL:Enquiry on 478 Motherboard » on "Maximum" with no problem at all. All i can say is check the damn memory!until you can get other testimonies on people having probs like this then stop trying to "start a revolution/protest" Fastfreak39: I feel like

With PC's nothing is guaranteed to work.

CONTROL PANEL->DISPLAY->SETTINGS->ADVANCED reboots system. Edited by MadeInDetroit, 02 May 2009 - 03:09 PM. Top Skyline57GTR Gerbil Jedi Posts: 1758 Joined: Sun Aug 08, 2004 9:37 pm Location: New Jersey Contact: Contact Skyline57GTR AOL Quote #19 Tue Mar 15, 2005 5:10 pm Jediwizard- what go get a thermaltake OCZ or antec PSU.(you might just have a bad vid card.go test it in another system. 1.

So much for a sideline business! Deep Breaths Wise Top danazar Gerbil Elite Posts: 569 Joined: Mon Apr 21, 2003 11:56 pm Location: Earth, Sol Quote #24 Tue Mar 15, 2005 10:34 pm Actually, I've been Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site. http://stricklandresearch.net/problem-with/problem-with-aol-8-0.html Also, I'm sorry I posted this in the wrong board.

If they are at all bloated or especially leaking stuff out of them your board is bad.On another note, ever since I upgraded both my main systems to NF2 boards I I know I have an old rig, but still it should work. Top UberGerbil Grand Admiral Gerbil Posts: 10210 Joined: Thu Jun 19, 2003 3:11 pm Quote #2 Tue Mar 15, 2005 3:45 pm So you registered here just for this? Several functions may not work.

I speculated that this fix was probably the real culprit! Both these companies have seriously devoted millions to R&D. The KT333 came out around the tail end of the period where all the mobo manufacturers were outfitting their boards with those bad capacitors. Does anyone remember laughter?

Get another video card or upgrade to a newer motherboard. Posted to Other (Forum) by hardware on 10-30-2009 Problem with Graphics Card I have just built my first PC and having problem with graphics card.